27.6.2012

Pink Princess


Siemenhelmiräpellystä jälleen! Kuvia on paljon ja ne suurenevat klikkaamalla. Pakkohan tätä näpräystä oli kuvata niin pöydällä kuin "puettuna", varjossa ja auringossa. :) Malli on Varvaran korallitekniikkaa.

Materiaaleina kokoa 8/o pinkit hopeasisushelmet, vastavärinä mustat siemarit samaa kokoa. Jokunen (!) metri Nymoa, säätöketju ja sydänlukko. Niin, ja korviskoukut suljettavaa mallia.

Koru on kantajansa päällä suorastaan kuninkaallinen ilmestys, tosin rannekoru on vielä kesken. Hopeasisushelmet kimaltavat auringossa aivan uskomattoman kauniisti!

*******************
More fiddling with seed beads! This posting is quite picture heavy, I really had to show this on the table, "dressed on", in shade and in sunlight. :) Do click the pitures to enlarge them. The pattern is Varvara's coraling technique.

I used size 8/o silver lined pink and opaque black seed beads, a few (!) meters of Nymo, extender chain and a tiny heart clasp. Oh yes, and ear hooks, too.

The finished work looks (in my opinion) almost royal on the happy owner. :) I still need to finish the bracelet to the set. And look, how the silver lined beads sparkle in the sun (last picture)!

   
 
 

6 kommenttia:

Othel kirjoitti...

Siemenhelmet nyt vain ovat niin ihania! Näyttävä koru. Erityisen hyvältä se näyttää päälle puettuna, kiva, että näppäsit kuvan.

Akvis kirjoitti...

Voi mahdotonta, miten upeaa työtä! Olen ihan sanaton! Kyllä sulla on ollut melkoinen urakka tuossa, mutta kyllä on hienoa jälkeäkin!

Mona kirjoitti...

No hups heijaa mikä koru...olen sanaton !

Sara kirjoitti...

Wau,jokunen helmi on tulluut pisteltyä upeaan koruusi. Aloittelevana siemenhelmeilijänä: olen mykistynyt!

Inka kirjoitti...

Vauuuh! Kyllä on komea! Siemenhelmistä tulee helposti tehtyä liian pieniä koruja, mutta tällä on kokoa ja näköä.

Unknown kirjoitti...

UPEA!